Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağa yüzük takmak

Rüyada parmağa yüzük takmak

Rüyada parmağa yüzük takmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • Pişmanlığın hiçbir faydası yok, önünüze bakmalısınız.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada parmağında yüzük takmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine yorulur.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayatının iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments