Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş parmağa yüzük takmak

Rüyada baş parmağa yüzük takmak

Rüyada baş parmağa yüzük takmak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, türlü musibetlere uğrayacağına inanılır.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sizi etkilemekte olan Astrolojik oluşumlar bazı zihinsel gerilimler getirmektedirler.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada baş parmağına yüzük takmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, zahmete ve derde düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmakta yüzük görmek fenalıkta bulunmaya, güç alacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına delalettir.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kafasının rahat edeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine alamet eder.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, endişeli durumların son bulacağına, borcunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi parmağına yüzük takmak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işarettir.

Rüyada birinin parmağına yüzük takmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments