Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağın koptuğunu görmek

Rüyada parmağın koptuğunu görmek

Rüyada parmağın koptuğunu görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, rahat bir nefes alacağına, sorunlarını aşacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağın koptuğunu gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları bir süredir sıkıntı yaratan veya bıktırıcı olmaya başlamış problemlerin çözümünü sağlayabilir.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağından kan geldiğini görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, araba alınacağına tabir olunur.

Rüyada parmaklarını çıtlatmak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada parmaklarında altın yüzük görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasinin parmağımda yüzük görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Rüyada parmaklarının kesilmesini görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments