Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağından kan geldiğini görmek

Rüyada parmağından kan geldiğini görmek

Rüyada parmağından kan geldiğini görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada parmağından kan geldiğini gördüyseniz:

  • Nedensiz yere çok fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

Rüyada parmağından kan geldiğini görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına alamet eder.

Rüyada birinden kan geldiğini görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada gözlerinden kan gelmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, günahlarına tövbe edeceğine alamet eder.

Rüyada ağzımdan kan geldiğini görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden kan gelmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, ümitlerinin son bulacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına tabir olunur.

Rüyada ilişkiye girip kan geldiğini görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada alttan kan geldiğini görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments