Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarında altın yüzük görmek

Rüyada parmaklarında altın yüzük görmek

Rüyada parmaklarında altın yüzük görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, geçiminin güçleşeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, saygın biri olacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada parmaklarında altın yüzük gördüyseniz:

  • Diyalog kurmanın kolaylaşmaya başladığını görebilirsiniz.

Rüyada parmağında altın yüzükler görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak akıl vereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmakta altın yüzükler görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işarettir.

Rüyada parmağında altın yüzük görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada parmakta altın yüzük görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına delalettir.

Rüyada parmaklarında altın yüzük görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine rivayet eder.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında altın yüzük görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments