Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kristal boncuk görmek

Rüyada kristal boncuk görmek

Rüyada kristal boncuk görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kristal boncuk gördüyseniz:

  • Ani değişikliklere hazır olun.

Rüyada kristal boncuk görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada kristal kadeh görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına delalettir.

Rüyada kristal eşya görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalet eder.

Rüyada kristal avize görmek borçlarının artacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kristal yüzük görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kristal kolye görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, gönül sızılarının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kristal vazo görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada kırık kristal görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hedeflerini tutturamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments