Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kristal görmek

Rüyada mavi kristal görmek

Rüyada mavi kristal görmek iş kaybı yaşayacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi kristal gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sadık kalmanız zor olabilir veya planlarda değişiklik yapmak gerekebilir.

Rüyada mavi kristal görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kristal eşya görmek işinde verimsiz olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kristal görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kristal kolye görmek kişinin can derdine düşeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kristal tuz görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kristal görmek sonunda maddi zarara gireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar kristali görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada kristal taş görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments