Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak kolye takmak

Rüyada parlak kolye takmak

Rüyada parlak kolye takmak edilen duaların karşılığını bulacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada parlak kolye takmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgilere göre bir anlayış geliştirmelisiniz.

Rüyada parlak kolye takmak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada parlak yüzük takmak elinin darlıktan kurtulacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına inanılır.

Rüyada parlak kol saati takmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuktan kolye takmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuklu kolye takmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pahalı kolye takmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zincir kolye takmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments