Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak taşlı küpe takmak

Rüyada parlak taşlı küpe takmak

Rüyada parlak taşlı küpe takmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak gördüyseniz:

  • Duygusal manipülasyonlar ya da blöfler söz konusu olabilir.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak onunla üzülüp, ağlayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, adaletin geleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı küpe takmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Rüyada parlak küpe görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada parlak kolye takmak başarıya giden yollarının açılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parlak kol saati takmak zenginliğe sahip olacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, çok daha mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada parlak yüzük takmak hayatından nefret duygusunu atacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments