Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı kolye takmak

Rüyada pahalı kolye takmak

Rüyada pahalı kolye takmak depresyona gireceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada pahalı kolye takmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada pahalı kolye takmak hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada pahalı kolye görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pahalı saat takmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pahalı elbise giymek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işarettir.

Rüyada pahalı saat görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına yorulur.

Rüyada pahalı gelinlik görmek daha zengin hale geleceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada pahalı otomobil görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada pahalı ekmek görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments