Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak yüzük takmak

Rüyada parlak yüzük takmak

Rüyada parlak yüzük takmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, sohbetinin bozulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, moralinin yükseleceğine delalettir.

Rüyada parlak yüzük takmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya resmi evraklarla bağlantılı konularda çok dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada parlak yüzük takmak hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet eder.

Rüyada parlak kolye takmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulur.

Rüyada parlak kol saati takmak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, hak yolundan ayrılacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada parlak yüzük görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kıza yüzük takmak problemlerin çözüme kavuşacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının yüzüğünü takmak içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, çocuklar gibi şen olacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments