Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parke temizlemek

Rüyada parke temizlemek

Rüyada parke temizlemek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine alamet eder.

Rüyada parke temizlemek gördüyseniz:

  • Mantık herşey demek değildir.

Rüyada parke temizlemek amaçlarına ulaşmaya, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına tabir olunur.

Rüyada parke görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına delalettir.

Rüyada ahşap parke görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada laminant parke görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada eve parke döşemek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada parke sökmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kısa sürede başarısının artacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada parke taşı görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada parke silmek işlerinin duracağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments