Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parke taşı görmek

Rüyada parke taşı görmek

Rüyada parke taşı görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parke taşı gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirin.

Rüyada parke taşı görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine tabir olunur.

Rüyada parke taş görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, kazancın günden güne artacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada araba parketmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına inanılır.

Rüyada ahşap parke görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz araba parketmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parke sökmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Rüyada laminant parke görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parke temizlemek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments