Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parke silmek

Rüyada parke silmek

Rüyada parke silmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada parke silmek gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız, belli amaçlarınıza erişebilirsiniz.

Rüyada parke silmek her şeyin sarpa saracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada eve parke döşemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada kırık parke görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parke taş görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada parke sökmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada parke taşı görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parke döşemek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada laminant parke görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments