Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfümün bittiğini görmek

Rüyada parfümün bittiğini görmek

Rüyada parfümün bittiğini görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, çok büyük kazançlar getireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, daha fazla başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada parfümün bittiğini gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilir veya sevdiğiniz kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada bitmiş parfüm görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işarettir.

Rüyada parfümün bittiğini görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Rüyada parfüm kokusu almak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işarettir.

Rüyada pahalı parfüm görmek parasal anlamda rahat edeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet eder.

Rüyada birine parfüm hediye etmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada oda parfümü görmek güvensizliğini yeneceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına rivayet eder.

Rüyada boş parfüm şişesi görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, zenginlik sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, zevki sefa içinde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments