Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm denemek

Rüyada parfüm denemek

Rüyada parfüm denemek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, mutlu günler yaşanacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Rüyada parfüm denemek gördüyseniz:

  • Belirsizlik sizi karamsarlığa itebilir.

Rüyada parfüm denemek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına delalet eder.

Rüyada gözlük denemek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına inanılır.

Rüyada büyük ayakkabı denemek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına rivayet eder.

Rüyada abiye denemek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, zorlukları teker teker aşacağına işaret eder.

Rüyada sandalet denemek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada elbise denemek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada eşarp denemek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli kıyafet denemek büyük zararlardan kurtulacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments