Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda parfümü görmek

Rüyada oda parfümü görmek

Rüyada oda parfümü görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada oda parfümü gördüyseniz:

  • İhmal edildiğini düşünen bir yakınınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada oda parfümü sıkmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oda parfümü görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birinden parfüm almak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, maddi anlamda rahatlamaya, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parfüm çalmak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hediye parfüm almak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada parfüm kaybetmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine parfüm vermek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil parfüm görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments