Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm hediye vermek

Rüyada parfüm hediye vermek

Rüyada parfüm hediye vermek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parfüm hediye vermek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada parfüm hediye almak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulur.

Rüyada parfüm hediye etmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada parfüm hediye vermek sohbetinin bozulacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada hediye parfüm almak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine parfüm hediye etmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine yorulur.

Rüyada parfüm hediye edildiğini görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden hediye parfüm almak ekonomik olarak zayıflayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, rahat bir hayat sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye parfüm görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, çevre değiştireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments