Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine parfüm vermek

Rüyada birine parfüm vermek

Rüyada birine parfüm vermek manevi olarak çok rahat edileceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine parfüm vermek gördüyseniz:

  • Arkaya bakmadan ilerlemelisiniz.

Rüyada parfüm sıkıldığını görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada parfümün azaldığını görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, bebek sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada parfüm şişeleri görmek dertleri biteceğine, bol kazanç elde edeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm sürmek canının ve malının garantide olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada parfüm görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada parfüm kokladığını görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada parfüm almak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments