Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm görmek

Rüyada parfüm görmek

Rüyada parfüm görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada parfüm gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir arkadaşınızı ya da bir misafiri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada parfüm hediye aldığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet eder.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada parfüm sıkıldığını görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada birine parfüm sıkmak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, bütçesinin küçüleceğine delalettir.

Rüyada pahalı parfüm görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına yorulur.

Rüyada dolu parfüm şişesi görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü parfüm görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments