Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm çaldırmak

Rüyada parfüm çaldırmak

Rüyada parfüm çaldırmak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, önemli bir şahsiyet olacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm çaldırmak gördüyseniz:

  • Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir.

Rüyada parfüm çalmak moralinin, keyfinin kaçacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm çaldırmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada parfüm içmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm doldurmak işlerini yoluna koymayı başaracağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada parfüm kokusu almak üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada parfüm kokmak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil parfüm görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parfüm kokusu duymak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments