Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı parfüm görmek

Rüyada pahalı parfüm görmek

Rüyada pahalı parfüm görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, içinin de rahat edeceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı parfüm gördüyseniz:

  • Heyecanınızın sizi dengesiz davranışlar içine sokmasına izin vermeyin.

Rüyada pahalı parfüm görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada pahalı elbise almak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada pahalı ev görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine alamet eder.

Rüyada pahalı araba görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pahalı yemek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sorunların ardı ardına geleceğine delalettir.

Rüyada pahalı telefon almak bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Rüyada pahalı saat almak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işaret eder.

Rüyada pahalı araba almak endişelerin son bulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments