Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı öpmek

Rüyada ayağı öpmek

Rüyada ayağı öpmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, canının kıymetini bileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, variyetini çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Bir misafirliğe gidebilirsiniz ya da eğlence hayatınızda hareketlilik olacak.

Rüyada ölmüş birinin ayağını öpmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ayağı öpmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada kadın ayağı öpmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın ayağını öpmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada annesinin ayağını öpmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, keyfinin olmayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments