Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm dükkanı görmek

Rüyada parfüm dükkanı görmek

Rüyada parfüm dükkanı görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, nefsine uyacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parfüm dükkanı gördüyseniz:

  • İlgiyi hak eden özel bir ilişkinize sahip çıkın.

Rüyada parfüm dükkanı görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada parfüm şişeleri görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada parfümün azaldığını görmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada parfüm satın aldığını görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına delalettir.

Rüyada hediye parfüm görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada parfüm sıktığını görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada pahalı parfüm görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments