Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine parfüm sıkmak

Rüyada üzerine parfüm sıkmak

Rüyada üzerine parfüm sıkmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet eder.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Rüyada parfüm sıkmak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Rüyada oda parfümü sıkmak eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulur.

Rüyada çok parfüm sıkmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına tabir olunur.

Rüyada birine parfüm sıkmak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada erkek parfümü sıkmak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada eve parfüm sıkmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments