Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm şişeleri görmek

Rüyada parfüm şişeleri görmek

Rüyada parfüm şişeleri görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada parfüm şişeleri gördüyseniz:

  • Bitirmekte zorlanabileceğiniz işlere hiç başlamamanızda fayda var.

Rüyada boş parfüm şişesi görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada parfüm şişesi görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada parfüm şişesini boş görmek ticarete adım atacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada parfüm şişeleri görmek bir sıkıntıya girmeye, sağlık sorunlarının biteceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parfüm şişesi almak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işaret eder.

Rüyada dolu parfüm şişesi görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada parfüm şişesini kırmak torunlarına dahi yeteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, dualarının karşılığını alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments