Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfümün azaldığını görmek

Rüyada parfümün azaldığını görmek

Rüyada parfümün azaldığını görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, onları gücendireceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada parfümün azaldığını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler veya kişiler sizi kısıtlıyor olabilir ya da kısıtlayabilir.

Rüyada parfümün azaldığını görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada maaşının azaldığını görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Rüyada havuz suyunun azaldığını görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına tabir olunur.

Rüyada suyun azaldığını görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada ömrünün azaldığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada denizin azaldığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kaşlarının azaldığını görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Rüyada kaşın azaldığını görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments