Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm satın aldığını görmek

Rüyada parfüm satın aldığını görmek

Rüyada parfüm satın aldığını görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına inanılır.

Rüyada parfüm satın aldığını gördüyseniz:

  • Sakin düşünmelisiniz.

Rüyada parfüm satın aldığını görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada parfüm satın almak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm hediye aldığını görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işaret eder.

Rüyada parfüm aldığını görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine alamet eder.

Rüyada oda parfümü sıkmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eve parfüm sıkmak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada parfüm kaybetmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada yeşil parfüm görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments