Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye parfüm görmek

Rüyada hediye parfüm görmek

Rüyada hediye parfüm görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, işlerinin açılacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunlarının artacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada hediye parfüm gördüyseniz:

  • Ektiğiniz tohumların karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada hediye parfüm görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada parfüm hediye edildiğini görmek her şeyin ters gideceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine parfüm hediye etmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parfüm hediye almak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada hediye parfüm almak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm hediye aldığını görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada parfüm hediye etmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hastalıktan şifa bulmaya işaret eder.

Rüyada birinden hediye parfüm almak yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments