Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm sıktığını görmek

Rüyada parfüm sıktığını görmek

Rüyada parfüm sıktığını görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, insanlar tarafından sevileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada parfüm sıktığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi beslemeye zaman ayıramamanızın nedeni çok çalışmanız olabilir.

Rüyada parfüm sıktığını görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sık ağaç görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada sıkan ayakkabı görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sık sık bebek görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin silah sıktığını görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, ağzının tadının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sık sık eski sevgiliyi görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada sık sık idrar yapmak çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada sık sık tuvalete girmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments