Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küle basmak

Rüyada küle basmak

Rüyada küle basmak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada küle basmak gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Rüyada küle basmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına işaret eder.

Rüyada kül yağdığını görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine inanılır.

Rüyada sobanın içinde kül görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sobadan kül çıkarmak çok büyük mutluluklar duyulacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada sigaranın külünü görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Rüyada yanıp kül olmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada külünçe görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin yanıp kül olduğunu görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments