Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para basmak

Rüyada para basmak

Rüyada para basmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para basmak gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular çalışmayı gerektiriyor.

Rüyada para basmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada paraya basmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine alamet eder.

Rüyada evi jandarma basmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan pisliğine basmak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, mutlu günler göreceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye basmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayak basmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin üzerine basmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments