Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arıya basmak

Rüyada arıya basmak

Rüyada arıya basmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arıya basmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlar oluşabilir.

Rüyada arıya basmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağır basmak endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ayak basmak işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada at pisliğine basmak tebrik edileceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine yorulur.

Rüyada düğmeye basmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye inanılır.

Rüyada taşlara basmak sağlık ve şifa bulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments