Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kitaba basmak

Rüyada kitaba basmak

Rüyada kitaba basmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, üstün başarılar alacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kitaba basmak gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler, işler veya planlar konusunda bazı itirazlarınız olsa da, şu an için durmanızda fayda var.

Rüyada kitap basmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Rüyada kitaba basmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret eder.

Rüyada el basmak yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalettir.

Rüyada insan pisliğine basmak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete basmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada yanlışlıkla kurana basmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı toprağa basmak hasretliklerin bir araya geleceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kaplumbağaya basmak umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments