Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı kırılmış birini görmek

Rüyada ayağı kırılmış birini görmek

Rüyada ayağı kırılmış birini görmek işlerinin ters gideceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada ayağı kırılmış birini gördüyseniz:

  • Daha anlayışlı olmalı, mantıklı çözümler getirmelisiniz.

Rüyada ayağı kırılmış görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmaklarının kırıldığını görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ayak parmağı kırılmak çok hayırlı günler görüleceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına alamet eder.

Rüyada atın ayağının kırıldığını görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza işaret eder.

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ayak kırılması görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının kırıldığını görmek sorunlarından kurtulacağına, yeni bir araba satın alınacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının ayağının kırıldığını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments