Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç ellemek

Rüyada saç ellemek

Rüyada saç ellemek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, sorunların çözüm bulacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç ellemek gördüyseniz:

  • Bir sonraki hamlenizi düşünmeden önce, her şeyin yerli yerine oturtulması gerekiyor olabilir.

Rüyada saç ellemek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın bacağını ellemek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kadın ellemek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalet eder.

Rüyada güneşi ellemek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının memesini ellemek hastalıklarının iyileşeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Rüyada bacak ellemek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan dışkısı ellemek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızı ellemek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments