Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın ellemek

Rüyada kadın ellemek

Rüyada kadın ellemek hayatının güllük gülistanlık olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine inanılır.

Rüyada kadın ellemek gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Rüyada kadını ellemek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadını ellemek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın göğsünü ellemek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada bir kadının memesini ellemek imkânların günden güne azalacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü ellemek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kadın bacağı ellemek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın memesi ellemek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments