Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para saydığını görmek

Rüyada para saydığını görmek

Rüyada para saydığını görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, muradın olacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalet eder.

Rüyada para saydığını gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, birlikte bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Rüyada başkasının parasını saymak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluğunun daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski kağıt para saymak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada tomarla kağıt para saymak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada altın para saymak dertleşerek moral bulacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada para saymak iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin para saydığını görmek geçim derdinin olmayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok kağıt para saymak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı para saymak rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments