Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil para saymak

Rüyada yeşil para saymak

Rüyada yeşil para saymak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kötü işlere girmeyeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada yeşil para saymak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanmalısınız.

Rüyada yeşil para saymak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına işarettir.

Rüyada bozuk para saymak maddi açıdan çok zorlanılacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kağıt para saydığını görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının para saydığını görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, geçmişini arkada bırakacağına tabir olunur.

Rüyada çok para saymak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, başarının düşeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada birinin para saydığını görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada demir para saydığını görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine tabir olunur.

Rüyada para bulmak ve saymak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments