Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papatya görmek

Rüyada papatya görmek

Rüyada papatya görmek huzurunun artacağına, aşının da çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, istediği herşeye sahip olacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet eder.

Rüyada papatya gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmiyor olabilir.

Rüyada mezarlıkta papatya görmek imkânlarını kaybedeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil papatya görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalettir.

Rüyada bahçede papatya görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına yorulur.

Rüyada vazoda papatya görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz papatya çiçeği görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine inanılır.

Rüyada büyük papatya görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçında papatya görmek çevre değiştireceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada papatya koparmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, şansın ve kısmetin açılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments