Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz papatya çiçeği görmek

Rüyada beyaz papatya çiçeği görmek

Rüyada beyaz papatya çiçeği görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz papatya çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz veya duygularınız değişebilir.

Rüyada beyaz papatya çiçeği görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada papatya çiçeği görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz papatya görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz papatya toplamak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, şansının da döneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz papatya almak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, bunu şeref sayacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinden papatya almak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada papatya tacı takmak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir demet papatya görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments