Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil papatya görmek

Rüyada yeşil papatya görmek

Rüyada yeşil papatya görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işaret etmektedir.

Rüyada yeşil papatya gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Rüyada yeşil papatya görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada yeşillik ve papatya görmek masrafların altında kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine delalet eder.

Rüyada kuru papatya görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, parasının ve canın güvende olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçede papatya görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz papatya toplamak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, işe zorla gidip geleceğine rivayet eder.

Rüyada papatya toplamak kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada vazoda papatya görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papatya çayı içmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments