Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede papatya görmek

Rüyada bahçede papatya görmek

Rüyada bahçede papatya görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına delalet eder.

Rüyada bahçede papatya gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada bahçede papatya görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada papatya görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada papatya koparmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinden papatya almak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalettir.

Rüyada papatya demeti görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine tabir olunur.

Rüyada birinden papatya almak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, rahat yüzü göreceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada bir buket papatya almak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada papatya yemek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments