Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük papatya görmek

Rüyada büyük papatya görmek

Rüyada büyük papatya görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, moralinin düzeleceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük papatya gördüyseniz:

  • Daha mantıklı hareket etmenizde fayda var.

Rüyada büyük papatya görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada buket papatya görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sarı papatya almak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada papatya ekmek işlerinin baltalanacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet eder.

Rüyada bir demet papatya görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada papatya toplamak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet eder.

Rüyada papatya demeti görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, harcama gücünün artacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet eder.

Rüyada papatya koklamak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments