Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta papatya görmek

Rüyada mezarlıkta papatya görmek

Rüyada mezarlıkta papatya görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, düze çıkacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta papatya gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yol veya yöntem çevreniz ya da çevrenizle ilişkilerinizi etkileyebilir.

Rüyada mezarlıkta papatya görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda papatya görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına işarettir.

Rüyada papatya toplamak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada papatya yediğini görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz papatya görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz papatya çiçeği görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, dileklerinin de kabul olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işarettir.

Rüyada papatya dikmek hayırlı işler yapacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir demet papatya görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, ne yöne gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments