Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki papağan görmek

Rüyada iki papağan görmek

Rüyada iki papağan görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki papağan gördüyseniz:

  • Sizi zayıf durumda gösterebilecek olaylardan kaçınmak için artı eksi hesabını iyi yapmalısınız.

Rüyada siyah papağan görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına tabir olunur.

Rüyada papağan konuşmak başarılarının devamının geleceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hastalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan sürüsü görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, kısmetinin de açılacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağandan korkmak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan yemek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağan yavrusu görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, eş ve evlat sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments