Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan almak

Rüyada papağan almak

Rüyada papağan almak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan almak gördüyseniz:

  • Maddi kazanç getirecek konulara öncelik tanınması gerekiyor.

Rüyada büyük papağan görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve papağan görmek maddi imkânlarının azalacağına, eve kapanacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan aldığını görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada papağan uçurmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada kafes içinde papağan görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, işlerinin istediği gibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru papağan görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, gelişiminin hız kazanacağına, başarılarının ve kazancının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments