Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafeste papağan görmek

Rüyada kafeste papağan görmek

Rüyada kafeste papağan görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafeste papağan gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi, mantıklı veya tüm ipuçlarına ya da bilgilere ulaşana kadar kımıldamayacak pozisyon almanızda fayda var.

Rüyada kafes içinde papağan görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, hastalıklara şifa bulunacağına inanılır.

Rüyada papağanı kafese koymak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, diplomalarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafeste papağan görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Rüyada papağan kafesi görmek prestij sahibi olunacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada papağan ısırdığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Rüyada papağanla konuşmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada turuncu papağan görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments