Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan sevmek

Rüyada papağan sevmek

Rüyada papağan sevmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işaret eder.

Rüyada papağan sevmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için güzel şeyler yapma ihtimaliniz varsa, kendinizi tutmamalı veya uzlaşılması gereken konularda ödünler vermemelisiniz.

Rüyada papağan sevmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağan sürüsü görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağan öldürmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada papağanı görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman papağan görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada cennet papağanı görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağan yakalamak büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, isteklerin yerine geleceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan yumurtası görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, husumetlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments