Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan resmi görmek

Rüyada papağan resmi görmek

Rüyada papağan resmi görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan resmi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren şeylerde gereken desteğe sahipsiniz.

Rüyada papağan resmi görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük başarılar kazanılacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine inanılır.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek depresyona gireceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, masumluğunu ispat edeceğine tabir olunur.

Rüyada papağan tutmak karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkli papağan görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada papağanın kaçtığını görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki papağan görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada küçük papağan görmek çekilen acıların unutulacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada papağan kafesi görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments